Website laten maken door Caddy Marketing

Nadat onze oude WordPress website gecrasht was, en er al maandenlang geen website online stond van Metis Finance, was het de hoogste tijd om naar de website te laten kijken door een specialist. Kantoorgenoten kwamen zelfs al binnenlopen om te vragen of onze website uit de lucht was gehaald. Na wat onderzoek gedaan te hebben naar verschillende webdesign bureaus kwamen we uit bij een Doetinchems bedrijf dat onder de naam gaat van Caddy Marketing.

Snel en goed

Na contact te hebben gezocht met Boyd van Caddy Marketing werd er al snel een afspraak ingepland, bij ons op locatie aan de Edisonstraat in Doetinchem. Boyd had enkele voorbeeldwebsites bij zich en liet zien wat de voor- en nadelen van de verschillende designs van de websites waren. Na een uurtje overlegt te hebben waren we het eens over het ontwerp en de prijs.

Resultaat

Het resultaat van de samenwerking was dat we een website hebben laten maken welke super snel werd opgeleverd door Caddy Marketing (binnen anderhalve week). De website is super snel en het navigeren door de website heen werkt erg eenvoudig. Verder is de website fijn benaderbaar op de mobiele telefoon waardoor gebruikers zowel op de desktop als de telefoon fijn kunnen navigeren.

In de toekomst zijn we van plan om de website uit te bouwen en aan de slag te gaan met facetten als zoekmachine optimalisatie (seo) en adverteren om de zichtbaarheid in de zoekmachines te verbeteren. Wij bevelen Caddy Marketing van harte aan wanneer je ook een website wil laten maken.

Exact logo